ÇEKSİAD iftarında bereket - birlik ve beraberlik

Çekmeköy Sanayici ve iş Adamları Derneği (ÇEKSAD) geleneksel iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi. Dernek merkezinde düzenlenen iftar yemeğine yoğun katımın olması dikkatlerden kaçmazken her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik görüntüleri eşliğinde gerçekleşti.

Entegre Harç sponsorluğunda ve başkan vekili Recep Yakup'un sunumuyla gerçekleşen iftar programına üyelerin yanısıra; Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilçe Başkanı Melda Tanışman Tutan ve Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama katıldı.

İftar yemeğinin ardından selamlama konuşması yapan ÇEKSAD Başkanı Erdal Albayrak tüm katılımcılara teşekkür ederken, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramının tüm ülkeye huzur, barış ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını söyleyen başkan Albayrak, "Bu seçimler ülkemiz adına hayırlı ve uğurlu olsun. Çekmeköyümüzde de bir demokrasi şöleni yaşandı ve bir değişim oldu. Göreve gelen Orhan Çerkez ve ekibi kutluyorum. Bundan sonraki görevleei de başarılar diliyorum. Ayrıca 15 sene bu ilçeye hizmet eden Ahmet Poyraz'a da teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Albayrak daha sonra iş adamlarına ekonomi ile ilgili kısa bir birifink vererek yapacakları çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Daha sonra kürsiye davet edilen çiçeği burnundaki Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, görevi devralıktan sonra ilk programını Çeksiad'a yaptığını söyledi. Daha öncede ÇEKSİAD'da ağırlandığını hatırlatan Başkan Çerkez "Bu bana uğur getirdi. Bu gün artık startı verdik. Hep beraber güzel hizmetler yapacağız. Sürekli fikir alışverişinde bulunarak bu kente hizmet edeceğiz" dedi. İftar programı hatıra fotoğrafları ile son buldu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!